+86-21-62591426
EN

Home » Products

  • /img / toast_bag.png

Toast Bag

Material: Teflon + fiberglass
THK:0.08/0.12 (+/-0.05)mm
ukuran biasa: 165*155mm
Pilihan warna : Black / Brown
ukuran liyane bisa selaras

Hubungi kita
Keterangan

Dianggo:
terus roti panggang , lan ngumpulake kabeh sauce utawa jucy drips
Tansah Toast Machine resik

Feature:
nindakake uga  608 ℉ ~ -40 ℉
Food disetujoni dening FDA / LFGB
migunani 3000 kaping
Gampang kanggo ngresiki
ora bisa Cut dhewe
Nonstick
BPA & PFOA Free

Product Related