+86-21-62591426
EN

produk


Teflon Mat

Baker-Boutique Non-Stick PTFE Pizza Bag

pengin tuku
Teflon Mat

Baker-Boutique migunani PTFE toaster Bag

pengin tuku
Teflon Mat

Baker-Boutique Non-Stick BBQ Grill Mat

pengin tuku
Silicone Mat

Baker-Boutique Silicone Macaroon Mat

pengin tuku
Silicone Mat

Baker-Boutique Diamond Silicone Baking Mat

pengin tuku
Silicone Mat

Baker-Boutique Professional Silicone Pastry / Keuangan Mat

pengin tuku
Formulir roti

Baker-Boutique oblong Silicone Fiberglass Roti Formulir

pengin tuku
Formulir roti

Baker-Boutique migunani Silicone Hamburger Roti Formulir

pengin tuku
Formulir roti

Baker-Boutique Hamburger Silicone Fiberglass Roti Formulir

pengin tuku

Babagan awake dhewe

Shanghai Qian Dan International Trade Co., Ltd. iki diadegaké ing 2005, specializes ing desain Kitchenware majeng lan dodolan global. kita pabrik, Diadegaké 1990, Kanthi nutup dhaerah ingkang liwat 70000 kothak meter, wis Supplier dipercaya kabeh limo produk silikon qualified kanggo akèh taun. Kantor kita dodolan ing Shanghai, kita duwe tim dodolan experienced kanggo layanan customer karo kabeh ndonya.

Nyadari ing kapasitas produksi kuat, pabrik related kita wis 288 Kadinas lan kasil mbukak kantor ing Hong Kong lan ing Amerika Serikat.

Sinau luwih

orane katrangan aplikasi


Luwih pasinaon kudu ngambakaké orane katrangan saka cara menarik iki

warta paling anyar


maca warta blog kita paling anyar

KONTAK US


Klik refresh