+86-21-62591426
EN

Home » News

Halloween Party Baking Edan

wektu: 2018-11-23 Hits:

10 Baking Family gabungan ing dina iki Party kita ing City Super , Kadung pasuryan ing cookie ~

Bocah-bocah kabeh disandangi munggah minangka roh , setan , penyihir, lan diputer nambani utawa trick , tak akeh permen saka manca ~~~~~~~~~ lengkap kapenuhan basket waluh sing .

Apa lookings Halloween Panjenengan ? tak Candy & cookie ?

                           

Seneng "nambani" bebarengan!

Previous     Ana

NEXT     Ana