+86-21-62591426
EN

Home » Products

  • /img / gas_stove_protector.png

Kompor Gas Protector

Material:  Teflon + fiberglass
Reguler THK: 0.08/0.12(+/-0.05mm)
ukuran biasa: 270*270mm
werna biasa: Black / Brown
ukuran liyane bisa selaras

Hubungi kita
Keterangan

Dianggo:
Tansah lumahing kompor resik
Nglumpukake sembarang reged ing lumahing

Feature:
nindakake uga  608 ℉ ~ -40 ℉
Ngiyataken dening fiberglass utama
Food disetujoni dening FDA / LFGB
migunani 3000 kaping
Gampang kanggo ngresiki
Bisa Cut dhewe
Nonstick
BPA & PFOA Free

Product Related