+86-21-62591426
EN

Home » Products

  • /img / dough_mat.png

keuangan Mat

Material:  siji sisih silikon Teflon siji sisih
Reguler THK: 0.2(+/-0.05mm)
ukuran biasa:400*600mm
werna biasa: Black / Brown
ukuran liyane / wangun bisa selaras

Hubungi kita
Keterangan

Dianggo:
Nggawe keuangan ing sisih telon,
sisih Silicone demok meja lan absod dhateng, bakal
ora kanggo pindhah nalika doughing.

Feature:
nindakake uga  608 ℉ ~ -40 ℉
Ngiyataken dening fiberglass utama
Food disetujoni dening FDA / LFGB
migunani 3000 kaping
Gampang kanggo ngresiki
Bisa Cut dhewe
Nonstick
BPA & PFOA Free

Product Related