+86-21-62591426
EN

Home » Products

  • /img / cake_liner.png

cake Liner

Material:  Teflon + fiberglass
Reguler THK: 0.08/0.12(+/-0.05mm)
ukuran biasa:320*320mm
werna biasa: Black / Brown
ukuran liyane / wangun bisa selaras


Hubungi kita
Keterangan

Dianggo:
Sijine nang jamur logam
Wis demould gampang
Tansah jamur resik

Feature:
nindakake uga  608 ℉ ~ -40 ℉
Ngiyataken dening fiberglass utama
Food disetujoni dening FDA / LFGB
migunani 3000 kaping
Gampang kanggo ngresiki
Bisa Cut dhewe
Nonstick
BPA & PFOA Free

Product Related