+86-21-62591426
EN

Home » Brands Story

Brands Story

wektu: 2019-01-23 Hits:

Puluh taun kepungkur, kene wong pensiun saka industri silikon militèr ingkang dipun tresnani , tinimbang milih dina tentrem, kang digawa passion menyang karir liyane --- produk silikon digunakake saben, langkah pisanan menyang bisnis saiki.

Minggu saka pikirane ati lan sasi testing, pungkasanipun digawe lan desain baris produksi kanggo mat silikon fiberglass , sing wektu, teknologi iki mung dianakaké ing Prancis , kang digawe jenis iki item saben tindak menyang umum , lan supaya klien liyane donya wis luwih pilihanipun ing bisnis. inovasi iki linakonan dening Patent China, Fty kita didegaké ing taun sing padha ing 1990.

Wong iku CEO saka Shanghai Qiandan International Trade Co., Ltd, Pak Xiao.

Ing taun kang padha , kene tak liyane lan liyane pitakonan saka AS lan Eropah , kualitas lan sikap jujur ​​kepincut akeh klien.

Wektu teka taun 2007 , kita ngwangun karo bisnis karo Costco, Aldi , Bed Bath & Beyond, peti & Barrel etc.

inovasi Nonstop tansah tombol Qiandan kang kanggo ngembangaken, garis produksi otomatis teka kang bener, nerbitaké liyane upaya lan mbenakake efficiency.

Kanthi wutah, Qiandan Nggawe agensi ing HK China, lan US. A net donya wis nyebar, klien liyane nutup, nggawa liyane pilihanipun kanggo wong-wong mau.

Nganti saiki , liyane lan bagean liyane gabungan , Plastik / aluminium / Steel / bahan anyar Lingkungan.

Punika ing donya silikon , sampeyan , Qiandan , bebarengan karya, bebarengan, bebarengan inovasi, Seneng ketemu kowe.

Previous     Ana

NEXT     Ana