+86-21-62591426
EN

Home » Products

  • /img / bbq_mesh.jpg
  • /upfile / 2018/11/22 / 20181122153356_437.png

BBQ Mesh

Material:  Teflon + fiberglass
THK:0.65(+/-0.05)mm
ukuran net:4*4mm
ukuran biasa: 300*400mm
werna biasa: Black / Brown
ukuran liyane bisa selaras

Hubungi kita
Keterangan

Dianggo:
Priksa kabeh BBQ panas roto-roto;
Ing bolongan bakal ngidini online lan-metu;
uga, iku kanggo cooling BBQ / pizza / utawa liyane BBQ murub utawa

Feature:
nindakake uga  608 ℉ ~ -40 ℉
Ngiyataken dening fiberglass utama
Food disetujoni dening FDA / LFGB
migunani 3000 kaping
Gampang kanggo ngresiki
Bisa Cut dhewe
Nonstick
BPA & PFOA Free

Product Related