+86-21-62591426
EN

Home » Products » Teflon Mat

  • /img / baker_boutique_silicone_teflon_pan_liner.jpg
  • /upfile / 2019/01/11 / 20190111092004_830.jpg
  • /upfile / 2019/01/11 / 20190111092011_230.jpg
  • /upfile / 2019/01/11 / 20190111092024_470.jpg
  • /upfile / 2019/01/11 / 20190111092045_367.jpg
  • /upfile / 2019/01/11 / 20190111092056_311.jpg

Baker-Boutique Silicone / Teflon Pan Liner

Size: 15 7/10’’ x 11 4/5'’ (40 x 30cm)
Ambane: 1 1/5'’ (3cm)
bobot: 4.58 oz / 130g
Produsen: Baker-Boutique

Hubungi kita
Keterangan

Napa Pilih Baker Boutique PTFE Teflon Gas Lantern Protector

Baker-Boutique wis setya nyediakake profesional bakat karo manéka anyar lan wangun peralatan baking sing bakal ngidini wong unleash bayangan lan kreatifitas sing. Lan Baker-Boutique terus ningkatake konsep anyar Creative sing ningkataké pangembangan industri baking lan nyedhiyani solusi kanggo tantangan technical.

Kejabi, Baker-Boutique nolak kanggo rembugan nalika nerangake kualitas lan mung kurban kualitas kanggo kabeh kita pelanggan. Supaya bisa njaga kualitas dhuwur, pabrik kita ora mung rampung otomatis nanging rodo akeh saka karya iki dileksanakake ing tangan karo profesional Highly trampil, sabab kita setya patemon standar sing paling saka kualitas lan kaunggulan.

Clean-up iku Breeze a!

•Mung ngresiki kloso karo banyu anget soapy
•Baker-Boutique pan liner nganggo materi PTFE lan silikon, Non-kelet, kang arang banget Gampang kanggo ngresiki lan Dishwasher aman.

aplikasi
•Mung nyeleh iki Mat ing pangan Panggangan , Iku ora teken!
•Sampurna kanggo maksud apa Panggangan kalebu minangka Char-Broil, Weber, Porcelain, Areng lan malah wise Infrared.
•Non-kelet Baker-Boutique pan liner bisa bantu minangka barbecue grill Mat, antrian open nonstick ,baking Mat, masak Mat etc.
•Grill vegetarian,daging, sayuran, iwak, urang, pizza, malah pancakes, daging babi lan endhog!! Tindakan liya sing pengin sijine ing Panggangan!
•The Baker-Boutique pan liner uga sampurna kanggo manggang! Bisa Cut kanggo pas open kanggo manggang roti Panjenengan, panci lan tins cookie kanggo masak, roasting, baking lan frying.

Baker-Boutique pan liner kagungan keluwesan sampurna
•migunani, saenipun Baker-Boutique pan liner iku nganti 1,000 kaping bola nggunakake.
•suhu resistance banget , -70℉ kanggo 570 ℉.

Product Related