+86-21-62591426
EN

Home » Products » Silicone Mat

  • /img / baker_boutique_silicone_macaroon_mat-20.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214144206_335.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214144220_479.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214144240_765.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214144304_561.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214144315_181.jpg

Baker-Boutique Silicone Macaroon Mat

Size: 16 1/2″x 11 5/8″ (420 x 295mm)
kekandelan: 0.75mm (+/-0.05mm)
bobot: 4.1 oz / 116g (+/- 5g)
Produsen: Baker-Boutique

Hubungi kita
Keterangan

                                      Napa Pilih Baker Boutique Silicone Macaroon Mat
Baker-Boutique wis setya nyediakake profesional bakat karo manéka anyar lan wangun peralatan baking sing ngidini wong kanggo unleash bayangan lan kreatifitas sing. Lan Baker-Boutique terus ningkatake konsep anyar Creative sing ningkataké pangembangan industri baking lan nyedhiyani solusi kanggo tantangan technical. 
Kejabi, Baker-Boutique nolak kanggo rembugan nalika nerangake kualitas lan mung kurban kualitas kanggo kabeh kita pelanggan. Supaya bisa njaga kualitas dhuwur, pabrik kita ora mung rampung otomatis nanging rodo akeh saka karya iki dileksanakake ing tangan karo profesional Highly trampil, sabab kita setya patemon standar sing paling saka kualitas lan kaunggulan.

 

 

                                                                           Quality High
Baker-Boutique iku mbebayani kanggo bahan baku Mat, kita milih tingkat paling dhuwur saka serat lan Wacker silikon cair minangka bahan baku. Kejabi, Baker-Boutique nempel luwih wigati kanggo kontrol kualitas, mangkono Mat kita 100% BPA free, lan liwati tes saka Ngoko, LFGB lan DGCCRF.

Baker-Boutique fiberglass katon banget cetha lan kesenjangan cukup padha karo saben liyane. sawetoro wektu, ing silikon Wacker Cairan performs banget uga, kelenturan kuwat, bayangan cahya apik, sudhut Gamelan, ora creases lan lebu.

Saliyane, Baker-Boutique kagungan skills printing unggul lan nempel luwih wigati kanggo pelanggan’ pengalaman. The printings Highly cetha lan ora tiba mati Panggunan sawise bola, kang mbantu wong kanggo menakake proses baking. Lan tinta printing uga digawe saka silikon disetujoni dening FDA lan LFGB, kang kanggo mbuktekaken iku non-beracun lan pangan safety bahan.

 

 

                                                                          Non-Stick
Baker-Boutique digabungake kauntungan saka materi silikon Cairan Wacker lan Processing khusus, kang ngasilake ciri banget non-kelet. Kanthi Gampang mbusak macaron saka Mat, iki macaron silikon baking kloso padha BY Tebih lumahing paling gampang kanggo digarap. 

 

 

                                                            Luwih gampang Macaron Making
desain bunder indent kita khusus kanggo macaron baking. Iku ngewangi baker piping macaron giliran ing babak sethitik sampurna. Saben bunder ing ukuran standar biasa macaron komersial. Supaya antuk giliran ing saben bunder, Mat punika sampurna kanggo nggawe macaron ing ukuran pas liyane luwih irit lan sabenere tanpa kertas pola ekstra kanggo pangukuran. 

Baker-Boutique kekandelan macaroon Mat(0.75mm) akeh luwih kenthel lan luwih fleksibel saka kloso ing pasar,  kang aman kanggo pemotong cookie lan near 3000 kaping bola nggunakake amarga kekandelan unggul lan bahan mentahan kualitas dhuwur, lan posisi macaroon tetep mbantu wiwitan kanggo mangerteni gampang. Opo meneh, Baker-Boutique macaroon Mat ndarbeni suhu resistance banget(-40℉ kanggo  480℉), keluwesan sampurna. 

Product Related