+86-21-62591426
EN

Home » Products » Silicone Mat

  • /img / baker_boutique_reusable_silicone_fiberglass_bread_mat-92.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214144456_350.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214144509_589.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214144520_525.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214144531_917.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214144545_265.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214144812_490.jpg

Baker-Boutique migunani Silicone Fiberglass Roti Mat

Size: 15 7/10″x 11 4/5″ (400 x 300mm)
kekandelan: 0.75mm (+/-0.05mm)
bobot: 2.65 oz / 75g (+/- 5g)
Produsen: Baker-Boutique


Hubungi kita
Keterangan

 

                                              Napa Pilih Baker Boutique Silicone Roti Mat
Baker-Boutique wis setya nyediakake profesional bakat karo manéka anyar lan wangun peralatan baking sing bakal ngidini wong unleash bayangan lan kreatifitas sing. Lan Baker-Boutique terus ningkatake konsep anyar Creative sing ningkataké pangembangan industri baking lan nyedhiyani solusi kanggo tantangan technical. 
Kejabi, Baker-Boutique nolak kanggo rembugan nalika nerangake kualitas lan mung kurban kualitas kanggo kabeh kita pelanggan. Supaya bisa njaga kualitas dhuwur, pabrik kita ora mung rampung otomatis nanging rodo akeh saka karya iki dileksanakake ing tangan karo profesional Highly trampil, sabab kita setya patemon standar sing paling saka kualitas lan kaunggulan.

 

 

                                                                              Quality High
Baker-Boutique iku mbebayani kanggo bahan baku Mat, kita milih tingkat paling dhuwur saka serat lan Wacker silikon Cairan dadi bahan baku. Ing serat bolong katon banget cetha lan kesenjangan cukup padha karo saben liyane, sawetoro, ing silikon Wacker Cairan performs banget uga, kelenturan kuwat, bayangan cahya apik, sudhut Gamelan, ora creases lan lebu. 

Wiwit keuangan ngandhut bab 60-80% banyu, Baker-Boutique tektur perforated ngidini banyu kanggo seep liwat Mat, ninggalake Rampung crusty sampurna. Gunakake kanggo roti krasan Panjenengan, pizza, lan roti! Punika efektif kanggo pembekuan, Proofing, lan baking kanggo kabeh jinis keuangan uga becik kanggo par-manggang tarts,

 

 

                                                                          Non-Stick
Baker-Boutique digabungake kauntungan saka materi silikon Cairan Wacker lan Processing khusus, kang ngasilake ciri banget Non-kelet, ana ora perlu kanggo lemak, lengo, sprays utawa butter lan iku cukup gampang kanggo ngresiki, kang ndadekake wong dadi kaya pro.

 

 

                                                                       gaya urip sehat
● diet sehat, sampeyan bisa nggunakake baking kloso non-kelet tinimbang kertas ing parchment larang regane !
● Mat iki menehi dhewe, kulawarga, kanca karo barang éca sing ora mbutuhake lengo utawa lemak .
● Yen sampeyan pengin urip kualitas sehat lan dhuwur, ing silikon babak kloso bake bakal esensial elegantly efektif .
● Bakal nyimpen akèh wektu reresik minangka ana ing ora kekacoan liyane lengket panci Panjenengan!

Product Related