+86-21-62591426
EN

Home » Products » Teflon Mat

  • /img / baker_boutique_ptfe_teflon_gas_stove_protector.jpg
  • /upfile / 2018/12/29 / 20181229141012_656.jpg
  • /upfile / 2018/12/29 / 20181229141022_437.jpg
  • /upfile / 2018/12/29 / 20181229141030_254.jpg

Baker-Boutique PTFE Teflon Gas Lantern Protector

Size: 10 3/5’’ x 10 3/5'’ (27 x 27 cm)
kekandelan: 0.13mm
bobot: 0.6 oz / 17 g
Produsen: Baker-Boutique

Hubungi kita
Keterangan

Napa Pilih Baker Boutique PTFE Teflon Gas Lantern Protector

Baker-Boutique wis setya nyediakake profesional bakat karo manéka anyar lan wangun peralatan baking sing bakal ngidini wong unleash bayangan lan kreatifitas sing. Lan Baker-Boutique terus ningkatake konsep anyar Creative sing ningkataké pangembangan industri baking lan nyedhiyani solusi kanggo tantangan technical.

Kejabi, Baker-Boutique nolak kanggo rembugan nalika nerangake kualitas lan mung kurban kualitas kanggo kabeh kita pelanggan. Supaya bisa njaga kualitas dhuwur, pabrik kita ora mung rampung otomatis nanging rodo akeh saka karya iki dileksanakake ing tangan karo profesional Highly trampil, sabab kita setya patemon standar sing paling saka kualitas lan kaunggulan.

kaluwihan

•hob mencep Non kelet gas bisa gampang dibusak lan supaya kompor resik.
•Jaga kompor gas saka kobong ing kutah.
•Gampang kanggo ngresiki dening banyu soapy utawa dishwasher aman.
•tahan panas: ing antrian kompor gas bisa tahan suhu nganti 500 derajat Fahrenheit.

Feature
•Migunani ing loro-lorone.
•Ora warping, kerutan utawa lempitan!
•Sampurna kanggo paling jinis gas kisaran.
•Non-kelet sawetara gas mencep tetep ndhuwur kompor resik.
•desain meja Cut ngijini sampeyan kanggo nyetel gampang kanggo burner gas.
•Aman kanggo di resiki dening dishwasher, FDA disetujoni, ora kuwatir.

Convenient
Mung njupuk iki, njupuk 1 Piece metu lan nyetel ing kompor,desain tutup ndadekake iku bisa kanggo Cut sembarang ukuran pengin pas sawetara kompor Panjenengan. Lan mbantu kanggo njaluk nyisihaken saka kobong utawa kuthah. Nggawe demo masak aman lan seneng.

Product Related