+86-21-62591426
EN

Home » Products » Teflon Mat

  • /img / baker_boutique_ptfe_bbq_mesh_mat.jpg
  • /upfile / 2018/12/29 / 20181229140017_370.jpg
  • /upfile / 2018/12/29 / 20181229140031_622.jpg

Baker-Boutique PTFE BBQ Mesh Mat

Size:15.4/5\ '\' X 13 \ '\'(40 x 33cm)
kekandelan: 0.39mm
bobot: 2.47 oz / 70g
Produsen: Baker-Boutique

Hubungi kita
Keterangan

Napa Pilih Baker Boutique BBQ Grill Mat
Baker-Boutique wis setya nyediakake profesional bakat karo manéka anyar lan wangun peralatan baking sing bakal ngidini wong unleash bayangan lan creativity.Baker Boutique wis mesthi digunakake bahan mentahan kualitas, ing inovasi dadi ing advance regane kualitas dhuwur kita.
Kejabi, Baker-Boutique nolak kanggo rembugan nalika nerangake kualitas lan mung kurban kualitas kanggo kabeh supaya customers.In kita kanggo nyedhiyani pelanggan karo pengalaman masak banget, kita bakal terus gaya konsisten kita lan ngawula tandha gelombang.

serbaguna
Panggangan Mat kita dianggo karo sembarang jenis Panggangan bakar-bakar - Weber, Charbroil, Big Green Egg, perokok, areng, propane, gas, utawa listrik. Wis bisa kanggo panganan Panggangan sing wis mesthi wis angel utawa malah mokal kanggo cook ing bakar-bakar, kayata iwak, Browns ngrembug, daging babi, endhog, pancakes, Cut sayuran, urang, scallops lan akeh liyane. Luwih saka telusur Panggangan utawa basket, Mat kita bisa Cut kanggo ukuran utawa wangun pas perlu.

NON-kelet
Kita kloso BBQ Panggangan sing ditutupi karo PTFE, kang alus banget lan ora caket kanggo pangan. Ganti kertas lenga tradisional. 100% Non-Stick tegese sampeyan bisa Panggangan tanpa gajih lan kloso sing migunani kanggo taun! A kothak ngandhut 5 bagéyan kloso Panggangan kanggo enrich pawon lan kegiyatan.

KEAMANAN
Kita kloso BBQ Panggangan sing digawe saka 100% bahan PFOA-Free lan premium PTFE-Fiberglass nutupi, ora PFOA utawa kimia mbebayani liyane! Certified aman dening FDA disetujoni


Product Related