+86-21-62591426
EN

Home » Products » Teflon Mat

  • /img / baker_boutique_non_stick_ptfe_teflon_frying_mat_round.jpg
  • /upfile / 2018/12/29 / 20181229133833_652.jpg
  • /upfile / 2018/12/29 / 20181229134042_262.jpg
  • /upfile / 2018/12/29 / 20181229134055_514.jpg

Baker Boutique Non-Stick PTFE Teflon Frying Mat Round

Size: Dia  15.7/10'’ (40cm)
kekandelan: 0.13mm
bobot: 1 oz /  29g
Produsen: Baker-Boutique

Hubungi kita
Keterangan


Napa Pilih Baker Boutique PTFE Teflon Frying Mat

Baker-Boutique wis setya nyediakake profesional bakat karo manéka anyar lan wangun peralatan baking sing ngidini wong kanggo unleash bayangan lan kreatifitas sing. Lan kita ajeg inovasi konsep anyar Creative kanggo ningkataké pangembangan industri baking lan nyedhiyani solusi kanggo tantangan technical.

Kejabi, Baker-Boutique nolak kanggo rembugan nalika nerangake kualitas. Kita mung kurban kualitas kanggo kabeh kita pelanggan. Supaya bisa njaga kualitas dhuwur, pabrik kita ora mung rampung otomatis nanging akeh saka karya dileksanakake ing tangan karo profesional Highly trampil, amarga kita darmabakti kanggo ketemu standar sing paling saka kualitas lan kaunggulan.

Tansah skillet resik!

Isih scrubbing pan obaran? Apa ora ninggalake kanggo kita?

•Kita PTFE Teflon Mat non-tancep kanggo frying endhog, karo ora greases obaran, Ora ana kekacoan kiwa ing lumahing.
•Yen wis rampung, mung mung ngilangke kloso kita karo banyu anget soapy. Mekaten!

aplikasi

•kanggo Frying: Non-tancep, doyo panas pinunjul ing telusur kanggo endhog lan meat produk
•kanggo Barbecue: Panggonan ing manggang, karo ora penetrating lenga.
•Kanggo Baking pizza: nyeleh ing pizza ing open kanggo nyegah dripping.
•kanggo ironing: panas resistance nganti 570 ℉, nglindhungi lumahing apa Panjenengan.
•pakaryan & Painting: Bisa digunakake kanggo cat, ngecor lempung, sewing lan proyèk pakaryan liyane.

Keluwesan Perfect

•migunani, nganti 1,000 Panggunan kaping bola.
•suhu resistance banget , -70℉ kanggo 570 ℉.
•Bisa Cut kanggo sembarang ukuran kanggo ketemu perlu.

Product Related