+86-21-62591426
EN

Home » Products » Teflon Mat

  • /img / baker_boutique_non_stick_ptfe_teflon_cookie_mat-66.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214111015_660.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214111029_185.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214111038_933.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214111049_617.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214111101_246.jpg

Baker-Boutique Non-Stick PTFE Teflon Cookie Mat

Size: 15 7/10″ x 13 '’ (400 x 330mm)
kekandelan: 0.13mm (+/-0.02mm)
bobot: 1.06 oz / 30g (+/- 3g)
Produsen: Baker-Boutique

Hubungi kita
Keterangan

                                                 Napa Pilih Baker Boutique PTFE Teflon Cookie Mat

Baker-Boutique wis setya nyediakake profesional bakat karo manéka anyar lan wangun peralatan baking sing bakal ngidini wong unleash bayangan lan kreatifitas sing. Lan Baker-Boutique terus ningkatake konsep anyar Creative sing ningkataké pangembangan industri baking lan nyedhiyani solusi kanggo tantangan technical.

Kejabi, Baker-Boutique nolak kanggo rembugan nalika nerangake kualitas lan mung kurban kualitas kanggo kabeh kita pelanggan. Supaya bisa njaga kualitas dhuwur, pabrik kita ora mung rampung otomatis nanging rodo akeh saka karya iki dileksanakake ing tangan karo profesional Highly trampil, sabab kita setya patemon standar sing paling saka kualitas lan kaunggulan.

 

Clean-up iku Breeze a!

● Mung ngresiki kloso karo banyu anget soapy.
● Baker-Boutique BBQ Cookie Mat nganggo materi PTFE, Non-kelet, kang arang banget Gampang kanggo ngresiki lan Dishwasher aman.


aplikasi

● Baking - The Baker-Boutique Teflon non-kelet cookie Mat digawe saka bahan pangan safety-bahan, cocok kanggo manggang roti, roti, cookie lan bakar-bakar.
● Ironing - panas resistance nganti 570 ℉, ironing mencep-nglindhungi lumahing apa Panjenengan.
● Pakaryan & Painting - Bisa digunakake kanggo cat, ngecor lempung, sewing lan proyèk pakaryan liyane.

 

Baker-Boutique BBQ Grill Mat kagungan keluwesan sampurna

● migunani, saenipun Baker-Boutique BBQ Cookie Mat nganti 1,000 kaping bola nggunakake.
● suhu resistance banget , -70℉ kanggo 570 ℉.
● Baker-Boutique BBQ Cookie Mat bisa Cut kanggo ukuran kaya samesthine dening gunting.

Product Related