+86-21-62591426
EN

Home » Products » Teflon Mat

  • /img / baker_boutique_non_stick_ptfe_teflon_cake_liner.jpg
  • /upfile / 2018/12/29 / 20181229134745_362.jpg
  • /upfile / 2018/12/29 / 20181229134755_563.jpg
  • /upfile / 2018/12/29 / 20181229134806_347.jpg

Baker-Boutique Non-kelet PTFE Teflon Cake Liner

Size: 18 7/10’’ x 1 7/10’’ x 1 7/10'’ (41.9 x 4.4 x 4.4cm)
kekandelan: 0.13mm
bobot: 0.63 oz / 18 g
Produsen: Baker-Boutique

Hubungi kita
Keterangan

Napa Pilih Baker Boutique PTFE Teflon Cake Liner  

Baker-Boutique wis setya nyediakake profesional bakat karo manéka anyar lan wangun peralatan baking sing ngidini wong kanggo unleash bayangan lan kreatifitas sing. Lan kita ajeg inovasi konsep anyar Creative kanggo ningkataké pangembangan industri baking lan nyedhiyani solusi kanggo tantangan technical.

Kejabi, Baker-Boutique nolak kanggo rembugan nalika nerangake kualitas. Kita mung kurban kualitas kanggo kabeh kita pelanggan. Supaya bisa njaga kualitas dhuwur, pabrik kita ora mung rampung otomatis nanging akeh saka karya dileksanakake ing tangan karo profesional Highly trampil, amarga kita darmabakti kanggo ketemu standar sing paling saka kualitas lan kaunggulan.

Copot Cakes gampang saka Mold

•Mung angkat liner cake saka telusur logam nalika rampung baking
•nalika njabut, supaya roti ing wangun lan nyegah tiba-mati
•Tansah baking pan resik
•Namung ngilangke-mati alon-alon kanggo ngresiki liner kita ing banyu soapy

highlights  

•awet
•Ora ana gajih utawa butter penetrating
•Gampang ngresiki munggah
•pengalaman baking luwih

Keluwesan Perfect

•migunani, nganti 1,000 Panggunan kaping bola
•Panas-tahan nganti 570'F (320'C)
•Bisa Cut lan lempitan kanggo ketemu perlu

Product Related