+86-21-62591426
EN

Home » Products » Teflon Mat

  • /img / baker_boutique_non_stick_ptfe_pizza_bag.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214112416_176.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214112430_340.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214112508_448.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214112537_910.jpg

Baker-Boutique Non-Stick PTFE Pizza Bag

Size: 13 2/5″ x 12 4/5'’ (340 x 325mm)
kekandelan: 0.2mm (+/-0.02mm)
bobot: 3.17 oz / 90g (+/- 3g)
Produsen: Baker-Boutique

Hubungi kita
Keterangan

                                                 Napa Pilih Baker Boutique Non-Stick BBQ Grill Mat

Baker-Boutique wis setya nyediakake profesional bakat karo manéka anyar lan wangun peralatan baking sing bakal ngidini wong unleash bayangan lan kreatifitas sing. Lan Baker-Boutique terus ningkatake konsep anyar Creative sing ningkataké pangembangan industri baking lan nyedhiyani solusi kanggo tantangan technical.

Kejabi, Baker-Boutique nolak kanggo rembugan nalika nerangake kualitas lan mung kurban kualitas kanggo kabeh kita pelanggan. Supaya bisa njaga kualitas dhuwur, pabrik kita ora mung rampung otomatis nanging rodo akeh saka karya iki dileksanakake ing tangan karo profesional Highly trampil, sabab kita setya patemon standar sing paling saka kualitas lan kaunggulan.

 

Gaya urip sehat

● tas Baker-Boutique toaster sing digawe saka kantong fiberglass Teflon ditutupi.
● Ing tas desain kanggo panas pangan ing toasters, gelombang mikro lan oven.
● Waterproof, migunani lan washable.
● Say "ora ana!" kanggo leftovers kadhemen.
● Mangan pangan anget mbenakake pencernaan. Gizi saka panganan bakal luwih gampang Mulane digunakke nambah nilai nutrisi sakabèhé.


Gluten Free Diet

● Nggunakake Baker-Boutique toaster Bags Ngartekno nyuda kemungkinan saka ketularan pangan salib.
● Iki alat kudu pawon yen sampeyan duwe alergi (e.g. Celiac) lan / utawa Watesan halal (e.e.glem free).
● Njupuk karo sampeyan ing trip bisnis sabanjuré utawa travel. Sampeyan tau ngerti Perkakas carane reged ing lobi utawa kamar sambungan bisa.

 

Panggang Keju Sing pantes

● Gawe pokok panggang keju sandwich Panjenengan cepet lan gampang.
● sandwich bakal tansah dadi crispy.
● Sampeyan don \ 't malah kudu nggunakake butter.

Product Related