+86-21-62591426
EN

Home » Products » Teflon Mat

  • /img / baker_boutique_non_stick_bbq_grill_mat-81.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214102746_645.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214102752_667.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214102759_155.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214102807_458.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214102814_720.jpg

Baker-Boutique Non-Stick BBQ Grill Mat

Size: 15 7/10″ x 13 '’ (400 x 330mm)
kekandelan: 0.2mm (+/-0.02mm)
bobot: 1.76 oz / 50g (+/- 3g)
Produsen: Baker-Boutique

Hubungi kita
Keterangan

                                                 Napa Pilih Baker Boutique Non-Stick BBQ Grill Mat

Baker-Boutique wis setya nyediakake profesional bakat karo manéka anyar lan wangun peralatan baking sing bakal ngidini wong unleash bayangan lan kreatifitas sing. Lan Baker-Boutique terus ningkatake konsep anyar Creative sing ningkataké pangembangan industri baking lan nyedhiyani solusi kanggo tantangan technical.

Kejabi, Baker-Boutique nolak kanggo rembugan nalika nerangake kualitas lan mung kurban kualitas kanggo kabeh kita pelanggan. Supaya bisa njaga kualitas dhuwur, pabrik kita ora mung rampung otomatis nanging rodo akeh saka karya iki dileksanakake ing tangan karo profesional Highly trampil, sabab kita setya patemon standar sing paling saka kualitas lan kaunggulan.

 

Clean-up iku Breeze a!

● Mung ngresiki kloso karo banyu anget soapy.
● Miracle BBQ Grill kloso nganggo materi PTFE, Non-kelet, kang arang banget Gampang kanggo ngresiki lan Dishwasher aman.


aplikasi

● Mung nyeleh iki Mat ing pangan Panggangan , Iku ora teken!
● Perfect kanggo maksud apa Panggangan kalebu minangka Char-Broil, Weber, Porcelain, Areng lan malah wise Infrared.
● Non-kelet Baker-Boutique BBQ Grill Mat bisa bantu minangka barbecue grill Mat, antrian open nonstick ,baking Mat, masak Mat etc.
● Grill vegetarian,daging, sayuran, iwak, urang, pizza, malah pancakes, daging babi lan endhog!! Tindakan liya sing pengin sijine ing Panggangan!
● Baker-Boutique BBQ Grill Mat uga sampurna kanggo manggang! Bisa Cut kanggo pas open kanggo manggang roti Panjenengan, panci lan tins cookie kanggo masak, roasting, baking lan frying.

 

Baker-Boutique BBQ Grill Mat kagungan keluwesan sampurna

● migunani, saenipun BBQ Grill Mat nganti 1,000 kaping bola nggunakake.
● suhu resistance banget , -70℉ kanggo 570 ℉.
● Ing BBQ Grill Mat bisa Cut kanggo ukuran kaya samesthine dening gunting.

Product Related