+86-21-62591426
EN

Home » Products » Silicone Mat

  • /img / baker_boutique_mini_silicone_dabbing_mat.jpg
  • /upfile / 2019/01/11 / 20190111091219_603.jpg
  • /upfile / 2019/01/11 / 20190111091226_402.jpg
  • /upfile / 2019/01/11 / 20190111091236_726.jpg
  • /upfile / 2019/01/11 / 20190111091244_615.jpg
  • /upfile / 2019/01/11 / 20190111091252_388.jpg

Baker-Boutique Mini Silicone dabbing Mat

Size:4 1/10″ x 3/10″ (10.5 x 8.3mm)
kekandelan: 0.75mm (+/-0.05mm)
bobot: 0.32 oz / 9.2g (+/- 0.5g)
Produsen: Baker-Boutique


Hubungi kita
Keterangan

                                            Napa Pilih Baker Boutique Sandwich Liner

Baker-Boutique wis setya nyediakake profesional bakat karo manéka anyar lan wangun peralatan baking sing bakal ngidini wong unleash bayangan lan kreatifitas sing. Lan Baker-Boutique terus ningkatake konsep anyar Creative sing ningkataké pangembangan industri baking lan nyedhiyani solusi kanggo tantangan technical. 

Kejabi, Baker-Boutique nolak kanggo rembugan nalika nerangake kualitas lan mung kurban kualitas kanggo kabeh kita pelanggan. Supaya bisa njaga kualitas dhuwur, pabrik kita ora mung rampung otomatis nanging rodo akeh saka karya iki dileksanakake ing tangan karo profesional Highly trampil, sabab kita setya patemon standar sing paling saka kualitas lan kaunggulan.

                                                                               Quality High
Baker-Boutique iku mbebayani kanggo bahan baku Mat, kita milih tingkat paling dhuwur saka serat lan Wacker silikon Cairan dadi bahan baku. fiberglass katon banget cetha lan kesenjangan cukup padha karo saben liyane, sawetoro, ing silikon Wacker Cairan performs banget uga, kelenturan kuwat, bayangan cahya apik, sudhut Gamelan, ora creases lan lebu.

Saliyane, Baker-Boutique kagungan skills printing unggul lan nempel luwih wigati kanggo pelanggan’ pengalaman. The printings sing dhuwur langit lan tau tiba mati sawise kakehan bola nggunakake, kang mbantu wong kanggo menakake proses baking. Lan tinta printing uga digawe saka silikon kang disetujui dening FDA lan LFGB, kang kanggo mbuktekaken iku non-beracun lan nggawe pelanggan aran aman.

Carane dabbing Mat dianggo!
Yen sampeyan nambah musataken menyang dab pucuk panas, a turahan caket utawa waxy bisa netes mati pungkasan. Yen turahan iki nemu ing lumahing sembarang — Tuladhane, Tabel kayu — bisa hard kanggo mbusak.
kloso Dab mungkasi lilin sembarang, lenga, utawa ampas-related dab liyane saka ruining lumahing ngisor rig dab Panjenengan. Sawetara kloso dab sing berlapis supaya kurban pangayoman tambahan kanggo rig dab; kudu rig dab sengaja dhawah ing, a dab Mat berlapis bisa mbiyantu nyegah breakage.


Care lan langkung:

1.Aja nggunakake karo broiler utawa semangat mbukak.
2.Ing suhu dadakan ngirim ora liwat 250 celsius nalika sampeyan nggunakake.
3.Wisuh karo anget, banyu soapy lan garing karo gombal alus.
4.Don \ 'impact t violently utawa ngeruk karo instrumen cetha
5.Don \ 't nggunakake tanpa apa-apa nalika panas ing open gelombang mikro

Product Related