+86-21-62591426
EN

Home » Products » Formulir roti

  • /img / baker_boutique_mini_florentiners_silicone_bread_form.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214090946_379.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214090955_269.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214091002_165.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214091010_734.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214091016_278.jpg

Baker-Boutique Mini Florentiners Silicone Roti Formulir

ukuran Mold: 18 1/10″ x 13 1/5″ x 1 '’ (57 x 37 x 1.5cm)
ukuran indent: ndhuwur dia 1 2 / 5''(3.5cm)
                   Bangalore dia 3/5 ''(0.6cm)
Ambane 3/5 ''(0.6cm)   
Ora. saka tandha = 8 x 5
bobot: 6.5 oz / 185g (/- 5g)
Produsen: Baker-Boutique

Hubungi kita
Keterangan

                                                 Napa Pilih Formulir Baker Boutique Silicone Roti

Baker-Boutique wis setya nyediakake profesional bakat karo manéka anyar lan wangun peralatan baking sing bakal ngidini wong unleash bayangan lan kreatifitas sing. Lan Baker-Boutique terus ningkatake konsep anyar Creative sing ningkataké pangembangan industri baking lan nyedhiyani solusi kanggo tantangan technical.

Kejabi, Baker-Boutique nolak kanggo rembugan nalika nerangake kualitas lan mung kurban kualitas kanggo kabeh kita pelanggan. Supaya bisa njaga kualitas dhuwur, pabrik kita ora mung rampung otomatis nanging rodo akeh saka karya iki dileksanakake ing tangan karo profesional Highly trampil, sabab kita setya patemon standar sing paling saka kualitas lan kaunggulan.


 

                                                             Quality High

Baker-Boutique iku mbebayani kanggo bahan baku wangun roti, kita milih tingkat paling dhuwur saka serat lan Wacker silikon Cairan dadi bahan baku. Saliyane, Baker-Boutique nempel luwih wigati kanggo kontrol kualitas, mangkono Mat kita 100% BPA free, lan liwati tes saka Ngoko, LFGB lan DGCCRF.

Baker-Boutique fiberglass katon banget cetha lan kesenjangan cukup padha karo saben liyane. sawetoro wektu, ing silikon Wacker Cairan performs banget uga, kelenturan kuwat, bayangan cahya apik, sudhut Gamelan, ora creases lan lebu.


 

                                                                         keluwesan

wangun roti Baker-Boutique ndarbeni suhu resistance banget(-40℉ kanggo  480℉), lan cedhak 3000 kaping bola nggunakake amarga Processing Manufaktur unggul lan bahan mentahan kualitas dhuwur.


 

                                                                        Non-Stick

Baker-Boutique digabungake kauntungan saka materi silikon Cairan Wacker lan Processing khusus, kang ngasilake ciri banget Non-kelet, ana ora perlu kanggo lemak, lengo, sprays utawa butter lan iku cukup gampang kanggo ngresiki, kang ndadekake wong dadi kaya pro.

Product Related