+86-21-62591426
EN

Home » Products » Silicone Mat

  • /img / baker_boutique_heat_resistant_silicone_fiberglass_baking_mat.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214143534_260.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214143542_255.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214143549_665.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214143558_691.jpg
  • /upfile / 2018/12/14 / 20181214143606_704.jpg

Baker-Boutique Tahan Panas Silicone Fiberglass Baking Mat

Size: 16 1/2″x 11 5/8″ (420*295mm)
kekandelan: 0.75mm(+/-0.05mm)
bobot: 4.1OZ / 116g (/- 5g)
Produsen: Baker-Boutique


Hubungi kita
Keterangan

Napa Pilih Baker Boutique Silicone Baking Mat
Baker-Boutique wis setya nyediakake profesional bakat karo manéka anyar lan wangun peralatan baking sing bakal ngidini wong unleash bayangan lan kreatifitas sing. Lan Baker-Boutique terus ningkatake konsep anyar Creative sing ningkataké pangembangan industri baking lan nyedhiyani solusi kanggo tantangan technical.

Kejabi, Baker-Boutique nolak kanggo rembugan nalika nerangake kualitas lan mung kurban kualitas kanggo kabeh kita pelanggan. Supaya bisa njaga kualitas dhuwur, pabrik kita ora mung rampung otomatis nanging rodo akeh saka karya iki dileksanakake ing tangan karo profesional Highly trampil, sabab kita setya patemon standar sing paling saka kualitas lan kaunggulan.

 

 

Quality High
Baker-Boutique iku mbebayani kanggo bahan baku Mat, kita milih tingkat paling dhuwur saka serat lan Wacker silikon Cairan dadi bahan baku. Saliyane, Baker-Boutique nempel luwih wigati kanggo kontrol kualitas, mangkono Mat kita 100% BPA free, lan liwati tes saka Ngoko, LFGB lan DGCCRF.
Baker-Boutique fiberglass katon banget cetha lan kesenjangan cukup padha karo saben liyane. sawetoro wektu, ing silikon Wacker Cairan performs banget uga, kelenturan kuwat, bayangan cahya apik, sudhut Gamelan, ora creases lan lebu.
Saliyane, Baker-Boutique kagungan skills printing unggul lan nempel luwih wigati kanggo pelanggan’ pengalaman. The printings sing dhuwur langit lan tau tiba mati sawise kakehan bola nggunakake, kang mbantu wong kanggo menakake proses baking. Lan tinta printing uga digawe saka silikon kang disetujui dening FDA lan LFGB, kang kanggo mbuktekaken iku non-beracun lan nggawe pelanggan aran aman.

 

 

Non-Stick
Baker-Boutique digabungake kauntungan saka materi silikon Cairan Wacker lan Processing khusus, kang ngasilake ciri banget Non-kelet, ana ora perlu kanggo lemak, lengo, sprays utawa butter lan iku cukup gampang kanggo ngresiki, kang ndadekake wong dadi kaya pro.



keluwesan
Baker-Boutique baking silikon kekandelan Mat(0.75mm) akeh luwih kenthel lan luwih fleksibel saka kloso ing pasar,  kang aman kanggo pemotong cookie lan cedhak 3000 kaping bola nggunakake amarga kekandelan unggul lan bahan mentahan kualitas dhuwur. Opo meneh, Baker-Boutique baking silikon Mat ndarbeni suhu resistance banget(-40℉ kanggo  480℉), keluwesan sampurna.

Product Related