+86-21-62591426
EN

Home » Products » Teflon Mat

  • /img / baker_boutique_grill_mesh_perforated_basket.jpg
  • /upfile / 2019/01/11 / 20190111092706_329.jpg
  • /upfile / 2019/01/11 / 20190111092715_531.jpg
  • /upfile / 2019/01/11 / 20190111092723_572.jpg
  • /upfile / 2019/01/11 / 20190111092749_958.jpg
  • /upfile / 2019/01/11 / 20190111092806_503.jpg

Baker-Boutique Grill Mesh Perforated Basket

Size: 15 7/10’’ x 11 4/5'’ (40 x 30cm)
Ambane: 1 1/5'’ (3cm)
bobot: 4.58 oz / 130g
Produsen: Baker-Boutique

Hubungi kita
Keterangan

Napa Pilih Baker Boutique PTFE Teflon Gas Lantern Protector

Baker-Boutique wis setya nyediakake profesional bakat karo manéka anyar lan wangun peralatan baking sing bakal ngidini wong unleash bayangan lan kreatifitas sing. Lan Baker-Boutique terus ningkatake konsep anyar Creative sing ningkataké pangembangan industri baking lan nyedhiyani solusi kanggo tantangan technical.

Kejabi, Baker-Boutique nolak kanggo rembugan nalika nerangake kualitas lan mung kurban kualitas kanggo kabeh kita pelanggan. Supaya bisa njaga kualitas dhuwur, pabrik kita ora mung rampung otomatis nanging rodo akeh saka karya iki dileksanakake ing tangan karo profesional Highly trampil, sabab kita setya patemon standar sing paling saka kualitas lan kaunggulan.

                                                                                           serbaguna

Baker-Boutique bolong Panggangan basket dianggo karo sembarang jenis Panggangan bakar-bakar - Weber, Charbroil, Big Green Egg, perokok, areng, propane, gas, utawa listrik. Wis bisa kanggo panganan Panggangan sing wis mesthi wis angel utawa malah mokal kanggo cook ing bakar-bakar, kayata iwak, Browns ngrembug, daging babi, endhog, pancakes, Cut sayuran, urang, scallops lan akeh liyane. Luwih saka telusur Panggangan utawa basket, Mat kita bisa Cut kanggo ukuran utawa wangun pas perlu.

                                                                                           NON-kelet

Baker-Boutique kranjang bolong Panggangan sing ditutupi karo PTFE, kang alus banget lan ora caket kanggo pangan. Ganti kertas lenga tradisional. 100% Non-Stick tegese sampeyan bisa Panggangan tanpa gajih lan kloso sing migunani kanggo taun!migunani, gampang kanggo ngresiki lan dishwasher aman

                                                                                           KEAMANAN

Baker-Boutique bolong Panggangan basket sing digawe saka 100% bahan PFOA-Free lan premium PTFE-Fiberglass nutupi, ora PFOA utawa kimia mbebayani liyane! Certified aman dening FDA disetujoni.

Product Related