+86-21-62591426
EN

Home » Products » Silicone Mat

  • /img / baker_boutique_flowers_induction_cooker_liner-89.jpg
  • /upfile / 2018/12/20 / 20181220095857_818.jpg
  • /upfile / 2018/12/20 / 20181220095905_332.jpg
  • /upfile / 2018/12/20 / 20181220095913_220.jpg
  • /upfile / 2018/12/20 / 20181220095922_818.jpg
  • /upfile / 2018/12/20 / 20181220095928_705.jpg

Baker-Boutique Bunga Sandwich kompor liner

Size: Dia 9 2/5'’ 24cm
kekandelan: 0.4mm (+/-0.05mm)
bobot: 26.5 g  (+/- 1g)
Produsen: Baker-Boutique


Hubungi kita
Keterangan

                                            Napa Pilih Baker Boutique Sandwich Liner

Baker-Boutique wis setya nyediakake profesional bakat karo manéka anyar lan wangun peralatan baking sing bakal ngidini wong unleash bayangan lan kreatifitas sing. Lan Baker-Boutique terus ningkatake konsep anyar Creative sing ningkataké pangembangan industri baking lan nyedhiyani solusi kanggo tantangan technical. 

Kejabi, Baker-Boutique nolak kanggo rembugan nalika nerangake kualitas lan mung kurban kualitas kanggo kabeh kita pelanggan. Supaya bisa njaga kualitas dhuwur, pabrik kita ora mung rampung otomatis nanging rodo akeh saka karya iki dileksanakake ing tangan karo profesional Highly trampil, sabab kita setya patemon standar sing paling saka kualitas lan kaunggulan.

                                                                               Quality High
Baker-Boutique is critical to the raw material of the mat, kita milih tingkat paling dhuwur saka serat lan Wacker silikon Cairan dadi mentah BBaker-Boutique iku mbebayani kanggo bahan baku Mat kita milih tingkat paling dhuwur saka serat lan Wacker silikon Cairan dadi bahan baku. fiberglass katon banget cetha lan kesenjangan cukup padha karo saben liyane, sawetoro, ing silikon Wacker Cairan performs banget uga, kelenturan kuwat, bayangan cahya apik, sudhut Gamelan, ora creases lan lebu.

Saliyane, Baker-Boutique kagungan skills printing unggul lan nempel luwih wigati kanggo pelanggan’ pengalaman. The printings sing dhuwur langit lan tau tiba mati sawise kakehan bola nggunakake, kang mbantu wong kanggo menakake proses baking. Lan tinta printing uga digawe saka silikon kang disetujui dening FDA lan LFGB, kang kanggo mbuktekaken iku non-beracun lan nggawe pelanggan aran aman.

                                                                             fungsi
● Nyegah spillage saka sayur sup utawa bahan Mudhun menyang lumahing kompor prabawa sak masak, lan nyegah pot saka slipping sak masak.
● Nyegah ngisor pot saka scratching lumahing kompor ing
● Yen ora dienggo, bisa main peran estetis
● Bisa digunakake minangka Mat jampel panas
● Bisa digunakake minangka non-mlebukake Mat, sijine ing pot dienggo ing ndhuwur kanggo nyegah slipping
● resistance suhu: - 40℉ ~ 250 ℉

                                                                             keluwesan

desain entheng Baker-Boutique prabawa silikon liner ngidini Mat kanggo diselehake ing ngendi wae tanpa njupuk munggah space.The materi kualitas tinggi ngidini Mat kanggo lempitan ing bakal, ninggalake ora trace.It bisa dienggo maneh 3,000 kaping.

Product Related