+86-21-62591426
EN

Home » Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe


Shanghai Qiandan International Trade Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2005, arupi Manufaktur lan dagang rong départemèn ing kothak produk karet silikon.

Adhedhasar kita pabrik dhewe, didegaké ing 1990, nganggo pilihan teknologi lan kemampuan inovasi ,kita wis tak Patent Innovation, luwih nglindhungi pengakon, kita wis sijine file ing China Custom.

Goal Kita nggawa pengalaman anyar produk silikon tradisional, nambah panggunaan rasa seneng, berkembang tansah novel lan gaya urip-kelas dhuwur .
Kabeh produk kita sing disetujoni dening FDA / LFGB / DGCCRF , lan kita pabrik wis wes di prikso dening NFS / BSCI / Disney / WSI / Costco / kosher / ISO9001 etc , luwih bisa ngawula kabeh syarat klien beda.

Kanthi gaweyan kita pancet lan nonstop nganyarke kita teknologi , kabeh garis produksi sing otomatis ing pelatihan kita. merek porsi kita kalebu Costco, Fox Run, peti&Barrel, Network Food, Bed Bath & Beyond, Aldi  , Senshukai , etc. Lan kita Supplier breadform eksklusif saka Subway® Global.

Perspektif Kita kanggo berkembang wilayah silikon lengkap lan wilayah baking hubungane, dadi siji-mandeg porsi supplier kabeh kabutuhan, saka pawon kanggo Houseware , saka profesional kanggo dina.

angka inti, Happiness kanggo urip, Profesi kanggo produk, Frekuensi kanggo inovasi, Pusaté kanggo pelanggan.

Yahoo ing sabanjuré 10 taun, njaluk tingkat sing luwih dhuwur ing produk silikon, porsi liwat 10000 klien panutup 100 negara, kita ndeleng iku lan bisa dadi !

pabrik


sertifikat